AKTUELNO

Stavila karte na sto!

U toku je emisija "Izbor potrčka". Nakon svađe Mateje Matijevića i Filipa Cara, voditelj Milan Milošević dao je reč Mateji, kako bi dao svoje mišljenje o današnjoj podeli budžeta Mine Vrbaški.

Svim svojim prijateljima je dala srednji budžet, Karić, Mića, Đedović... - govorio je Mateja.
Šta su onda ovi koji su dobili veliki? Familija? - pitao je Car.
Mina se ne meša sigurno mesec dana, niti igra rijaliti - nastavio je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa tobom igra rijaliti, a ne sa Dalilom i budžetima. Kažem ti kako jeste. Igraš ga i ti sa njom, čim nisi hteo da uđeš sa ovom(Anđelom) devojkom u vezu, a ušao si sa njom - odbrusio je Car.
Kažu da si napravila majmuna od Mensura i da si uspela u svojoj nameri - dodao je Milan Milošević.
Htela sam da meni bude lakše, moj cilj nije bio da ih razdvojim. Ja sam rekla da sam ovde došla i sve što sam imala uradila sam kako je trebalo i završila sam sa tim. Meni je lepo, a ljudi imaju pravo da misle da je igra. Ja kažem da nije igra. Ja po prvi put mogu da pokažem da budem normalna i mirna. On iz mene ne izvlači najgore, on mene ne vređa i ne ponižava. Shvatila sam da ovo nisu veze, bolesne su ljubavi i neče biti ništa od njih. Moj odnos sa Matejom je najzreliji odnos. Sve rešavamo razgovorom. Prvi put sam se sa nekim poklopila normalno. Ja sa njim sve pričam i on zna sve. Ja sam mu sve ispričala - govorila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova devojka je sa 17 godina ušla u rijaliti, prvi put sad je bila napolju. Dovela je svoj život u red, zaposlila se, snimila pemsu i krenula normalnim putem - dodao je Mateja.
Je l' si imala avanture pred ulazak u Zadrugu? - pitao je Milan Milošević.
Ne. Avanture? Imala sam onu vezu od dva meseca. Nesigurni su, pravio mi je pakao. Neću više da trpim da me bilo ko ponižava, guši, davi i maltretira psihički. Želim da se upustim u nešto novo gde mogu da uživam - objašnjavlaa je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.