AKTUELNO

Haos!

Naredno pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je Mateji Matijeviću.

Na radiju kod Karića si rekao šta će tebi veza mesec dana pred kraj, da si ušao u vezu jer ti je bilo lepo. A upravo si zbog rijalitija nudio vezu Anđeli mesec dana pred kraj, kao i raskid

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se nikada nisam izjasnio da je to što je Anđela iznela u potpunosti tačno. Neki elementi postoje i imaju smisla - pravdao se Mateja.
Da li si ponudio Anđeli da uđete u vezu mesec dana pred kraj? - pitala je Ivana.
Ne. Oko toga smo se sporili, nismo govorili iste stvari. Ja sam sa njom provodio sedam meseci vrlo iskreno, nismo se razdvajali. Da mi nije prijalo druženje sa njom, ne bih se družio sa njom. A što se tiče Mine, neko mi je stavljao na teret da sam sa Minom zbog rijalitija, a ja sam govorio: "Što bih?". Koja je poenta? Time sam se branio od toga što su mi ljudi stavljali na teret - dodao je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Glupo mi je da se vraćam mesecima unazad. Taj razgovor se desio u krevet kad je on meni to ponudio. Samo da me u ovom trenutku povedu na poligraf, na to pitanje da odgovorim. Kome nije jasno, neka pogleda klip iz paba, Mića je bio tu, kad mi je rekao: "Ući ćemo u vezu mesec dana pred kraj, jesi zadovoljna?". A dogovor koji je smislio se desio u krevetu, ponovio ga je u pabu. To je bilo kad su Viki i Marko pričali o svojim dogovorima. Postoji još jedan momenat, Darko Tanasijević ga je pitao, on je rekao na "Igri istine": "Lažan sam bio u tom odnosu". Darko ga je pitao da li je moguće da je sve vreme bio lažan, on se tad izlanuo i priznao - rekla je Anđela.
Da je to sve tako, ja bih sve sproveo u delo bez da joj išta kažem, jer je ona htela da uđe u vezu sa mnom. Ona nije htela da ispadne jadna, pa je osmislila sve da sebe predstavi kao žrtvu - istakao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.