AKTUELNO

Nije štedela reči!

U toku je spektakularna "Zadrugovizija - Karaoke show" na velelepnom imanju u Šimanovcima, a kad je Aleks Nikolić završila, na redu je bio Anđelo Ranković. On je iz balona izvukao numeru Aleksandre Bursać "Čini mi se da sam se zaljubila".

On je započeo ovu numeru sa malim poteškoćama, ali je ipak uspeo da se uskladi sa matricom, za koju je, između ostalog bio zadužen DJ Neba. Ana Jovanović i Sandra Rešić plesale su i pevale uz Rankovića, kao i mnogi zadrugari. Sanja Stanković koja je takođe zapevala uz bivšeg momka.

Foto: TV Pink Printscreen

Njegov nastup možete pogledati u nastavku. 

Sanja Stanković je dobila reč kako bi prokomentarisala nastup svog bivšeg momka.

Kako si - pitala je Sanja.
Evo ide nekako - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoje vokalne sposobnosti nećemo da komentarišemo, a mislim da je ovo idealna pesma za tebe. Hoću prvo da krenem od sebe. Mislim da si ispao cava, kad sam ja u pitanju, trebao si da zavežeš neke stvari. Ne bežim ja od toga, mislim da nisi ispao korektan prema meni - rekla je Sanja.
Ja mislim da jesam, ja sam ovde demantovao svoje prijatelje. Neumesno je da kažeš da sam cava - dodao je Ranković.
Je l' si završio? Kažem da si ispao, jer neko drugi priča u tvoje ime - dodala je Stankovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Dosta sam ja dopuštao da me neko naziva i pi**om i cavom. Krivo mi je što pričam ovako sa tobom, jer mislim da nikad nisam ništa loše rekao za tebe - rekao je Anđelo.
Htela sam da kažem da su tvoji pravi priajtelji napolju, nisi ništa loše uradio, da bi sad hteo da ideš napolje. Sve se videlo da nije sa tvoje strane ničega nije bilo, što se tiče Aleks. Isto tako se slažem i za Dalilu, nema potrebe da se osećaš ti loše...Ko ti se sviđa Dalila ili Sandra Rešić - pitala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila mi se ne sviđa, očigledno je da sam tada prenaglio. Kao osoba, kao lik, kao neko ko poseduje neke sobre stvari, naravno da mi se dopada Sandra, a ono sa Dalilom je bila strast i hemija. Izvini ti na mojoj pređašnjoj reakciji - rekao je Ranković.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga