AKTUELNO

Očekivano?!

U emisiju "Narod pita" uključila se i Dragana iz Beograda, koja je porazgovarala sa Darkom Tanasijevićem, Zolom i Markom Đedovićem.

Darko, pozdrav za Vas, imate lepu boju. Pozdrav za Zolu i Đedovića. Đedović me je oduševio. Prvi put zovem, volim rijaliti i Pink televiziju, ali Đedović me je toliko oduševio zbog Miljane, da sam ja zaplakala i ne mogu da spavam. I najgorem neprijatelju treba pomoći kad mu nije dobro, a Miljana je legenda - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona nije neprijatelj. Može da bude ovakva ili onakva, ali ona je najveća rijaliti zvezda sa ovih prostora. Biće ona dobro, sigurno - dodao je Đedović.
Zola nije previše zabrinut? - pitala je gledateljka,
Nisam, ozbiljna je ekipa, opušten sam. Nisam zabrinut, ali sam u emisiji - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola, kad se završi emisija, pravo da ideš u Niš. Da poneseš cveće, bombonjeru, da pitaš kako je - nastavila je Dragana.
Sve je to lepo što ste rekli, ali ne bi bilo nikako pametno. Mislim da bih tim činom odmogao, od mene je dovoljno što sam ovako od srca... Otom-potom, bitno je da se ona oporavi, a sve ostalo ćemo lako - istakao je Čolić.
Pozdravite mi Sandru, ona je izuzetno dobro devojka, toliko jedna čestita, vredna devojka. Nisam na svetu videla da neko čisti kao ona... Upoznala sam je lično, to je divno stvorenje - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.