AKTUELNO

Tenzija raste!

Upravo je počela emisija "Zadruga-Specijal", a voditeljka Dušica Jakovljević je najavila je svoje goste Cecu Golubović, Kristinu Spalević, Takija Marinkovića, Mariju Kulić i Staniju Dobrojević.

Kako je na video zidu bio prikazan sukob u kom je Jelena Golubović polivena od strane Uroša Ćertića, voditeljka je povela razgovor o ovome.

Ja sam zaista u šoku, meni to smeta - rekla je Ceca.
Ma nije to tako, žena se skinula pre 12 sati pre ponoći - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se to ne dopada, alki da je sada vaspitavam preko televizije - dodala je Ceca.
Uroš je sinoć bespotrebno psovao njenu pokojnu baku, šta ti kažeš Stanija - pitala je voditeljka.
Ja ne bih ovo komentarisala. Ja sam ovde zbog lepih ljubavnih tema - rekla je Stanija.
Jelena je neko ko je nenormalno elokventnan i na ludačkom intelektnom nivou. Tužno je da se ovako rešavaju problemi, ali očigledno ne mogu sa njom - rekla je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znate vi ko je Jelena Golubović, ja sam nju pobedila na "Farmi"...Ona je Maji spomenula brata bez razloga, baš bezveze- rekla je Stanija.
Jelena je u drugoj sezoni klela Željka, nikada to neću da joj oprostim...Njen suprug je bio u rijalitiju i dešavale su mu se agresije u rijalitiju - uskočila je Marija.
Ovo što je uradio sa salatom, to podržavam. Ja svaki dan doživljavam da mi psuju svakodnevno dete koje mi je u stomaku, kao što je ovaj Lil Broks...Meni kad bi Jelena to radila, ja bih se potukla sa njom, ako je takva kao što Stanija kaže- rekla je Spalevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

To je psihološka igra, a ona izaziva ono najgore u čoveku. Dobra je za šou, za frke - rekla je Stanija.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga