AKTUELNO

Setile se i sukoba oko bivšeg partnera!

U toku je emisija 'Izbor potrčka' sa Milanom Miloševićem, a voditelj je upitao Aleksandru Nikolić ko joj je čestitao pobedu za Miss Zadruge 6.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je tebi neko čestitao? - pitao je Milan.
Milica, Mića, Sanja mi je rekla pored kreveta, možda Matora i to je to. Nije mi neko posebno čestitao, Jelena se iskreno obradovala - odgovorila je Aleks.
A Maja? - dodao je Milošević.
Pa jeste, onako samo je rekla: 'čestitam' - izjavila je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ste vas dve u dobrim odnosima? - pitao je voditelj.
Da, što se mene tiče. Davno su bili ti sukobi oko Jaška, te salate, šlag i sve ono što je letelo. Sve sam oprostila, mi smo zakopale ratne sekire, nemam nikakvu lošu nameru ili emocije - rekla je Maja.
Mi se ne družimo, ali nema loše energije između nas. Stvarno smo ovako okej, ali nismo drugarice. Ja sam se samo našalila rekla sam da imamo fetiš na oženjene muškarce, zbog Jaška, Pece... - dodala je Aleks.
Peca nije oženjen, ja mu na svadbi nisam bila - nasmejala se Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam bila sa Jaškom kada je bio oženjen, ni sa Kristijanom nisam imala ništa, da li je tako Kristijane? - pitala je Aleks.
Nismo, ti si bila zaljubljena u mene, pričalo se da si mi pu*ila ku*ac, ali nisi, demantovali smo to - odgovorio je Golubović.
Nisam ja kriva što se sada svi peru preko mene... Evo i ona... Ne može niko da mi morališe a da je uradio isto što i ja - dodala je Maja.
Nisam ja ništa uradila - branila se Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.