AKTUELNO

Na stubu srama!

U večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca", izbio je sukob između Aleks Nikolić, Maje Marinković i Kristijana Golubovića, a na temu ponašanja Aleks u ovoj šestoj sezoni, voditelj Milan Milošević podigao je zadrugare da komentarišu. Prva je reč dobila Jovana Tomić Matora.

Okej da se vređaju ku*vo, dro*o, ali svako je na porodicu slab- rekla je Matora

Foto: TV Pink Printscreen

Vratiću te ja u Cirih gde su ti lomili nos klošarko - rekao je Kristijan.
Mislimd a osim male Milice ona nema nikoga od starih zadrugara. Mi smo dobre, super smo i to , ali čujem da se ogovara - rekla je Matora.
Nisam došla ovde da sklapam pirjateljstava, izdvojila bih Milicu i Lepog Miću, a ostali neka me ogovaraju - rekla je Aleks
Ova mala se rakokodakala opasno, iz nje govori Dejan Dragojeić. On je dečko to što je ste, ali ko da si uhvatila Boga za onu stvar. Nemoj nisko da gađaš - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znamd a si bila p*ostitutka, a moja majka i ja nismo prodavali drogu. Ono što zanm je to šta si bila, je*ala si se za pare. Evo tuži me - rekao je Kristijan.
Hteo sam da kaem isto što je i Zoricam, ali opet svi uradimo to što je i ona, svi klažemo tako nešto. I ja prvi isto to radim ponekad - rekao je Ivan Marinković.
Ti se ne je*eš iz zadovoljstva, tebe su muka i život naterali da budeš prostititka, ne gledam te kao mučenicu - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: M. M.