AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Adama Đoganija.

Adame, ti si mnogo divan. Znamo da možeš ti to, zaslužuješ mnogo bolje od Tamre. Celo veče vicdimo kako beži od tebe, reši se tog zča - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam kockao i primetio sam da sam ja njoj prišao četiri puta, a ona meni nijednom. Ona je meni zamerila najveću glopst, što sam se našalio sa Jelenom Golubović. Ajde da sam se našalio sa Majom Marinković ili nekom mlažom, ali kroz šalu da sam rekao neku glupost. Ja imam 26 gdoina i meni se svižaju mlađe devojke - rekao je Adam.
On je samo izneo deo. Što se tiče odbrane, ja njega razumem. Nije dokaz ljubavi ako si stalno sa nekim. Igrala sam sa devojkama, okej da sam napravila neku situaciju. Što se tiče Jelene Golubović, od prvog dana imam poštovanje i obraćam joj se sa "Vi". Meni je bilo degutantno kako se on obraće ženi koja može da mu bude majka. Mi bismo to rešili, meni je samo bilo degutantno. Druga stv je bila kad je Marko Stefanović ovde jeo, on je transprantno došao i: "Vidi šrta radi ova". On je krenuo momku da pravi scene, a momak jede sa nama - pričala je Tamara.
Što ovako srčana nisi bila kad su te ljudi pitali da li me voliš? Kome se sada pravdaš? Namerno sam bio kratakd a bih video koliko ćeš srčana da budeš - dodao je Adam.

Foto: TV Pink Printscreen

Adama znam iz spoljnog sveta... Mislim da ona to radi taktički zbog njegovog ogromnog prezimena. Evidentnoje da je on prihvatio tvoju milostinju, dobar je i ima emocije prema tebi, ali ti njega ni blizu ne gotiviš. Nisi zaljubljena u njega, tu si samo jer ima grande prezime "Đogani" - pričao je Ćertić.
Ja sam dao kratak komentar van stola, a ona kaže da sam rekao da su fejk. Vidi se da Adam ima više emocija i da me više zagrejan. Posle onog snimka sa Bilalom, znaš kad bih ja tebi prišao? Kad sam čuo razlog, ja bih se samo štiklirao - komentarisao je Marko Marković.
Kod mene se zna šta je razlog. Od pomirenja nema apsolutno ništa - istakla je DJ Tamaris.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se ne kajem i ne menjam mišljenje o ovoj devojci. Izneo sam emociju u svakom trenutku. Lagao bih da se bilo šta ugasilo preko noći. Ja sam se samo razočarao i rekao da mi je došlo iz d*peta u glavi. Ona ne bi trpela nijednu sitnicu, a ja bih jeo veća g*vna - nastavio je Adam.
Pokazivao si emocije, svaka čast, a ova devojka loše glumi. Spomenuli ste Jelenu kao u ljubomorisanju, jer znate da ona neće da ćuti. Vi ste preskočili sve igrice i ovo doktorirali. Ti ne znaš da glumiš, a ona je smešna - govorila je Zorica.
Danas ceo dan ovako čisti - rekao je Ivan i počeo da pokazuje kod crnog stola.

Foto: TV Pink Printscreen

Zoko, meni ovo ne treba. Ja sam čist - poručio je Adam.
Mi smo izvršili mali pritisak, a ona je pala. Nju da ne bi napadali učesnici, ona je išla linijom manjeg otpora. Dala si šansu Adamu i mislila da mogu da se probude emocije - komentarisao je Nenad Aleksić Ša.
Ja zaista ne trpim nepoštovanje. Ja sam kao žena ćutala i Miljani rekla da nisam okej - dodala je Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.