AKTUELNO

Plesačica rešila da postavi granicu u ljubavnom odnosu.

Još jedna ljubavna priča u muzičkom takmičenju „Prvi bend Srbije“ na Insta TV-u, koja je privukla pažnju gledalaca, jeste između gitariste Ilije Tegetlije i plesačice Dorotee Krtolice.

Njih dvoje počeli su poprilično stidljivo, razgovarali su o raznim temama i malo ličnijim stvarima, a čini se da je Ilija sinoć ipak skupio hrabrost i načinio prvi korak.

Nakon sinočnjeg nastupa i afterpartija, kada su svi legli da spavaju, Ilija i Dorotea su legli u siti krevet,m pokrili se jorganom i ležali zagrljeni.

Foto: Printscreen YouTube/Insta TV Srbija

Ilija je Doroteu sve vreme češkao i ljubio u rame, a sudeći po tome što ga Dorotea nije prekinula, čini se da joj je i te kako prijalo.

U jednom trenutku, prekrivač se pomerio, a kamera je uhvatila trenutak kada je Dorotea pomerila Ilijinu ruku, koja se našla gde ne treba. On je uprkos tome, Ilija je nastavio da je ljubi, a onda je Dorotea rešila da postavi granicu.

Foto: Printscreen YouTube/Insta TV Srbija

Ona je sela pored njega u krevetu, pomerila mu ruku kojom ju je zagrlio i rešila da prekine romantičnu atmosferu. Razdvojila je prekrivače i okrenula Iliji leđa, a po njegovom izrazu lica, bilo je jasno da mu nije bilo baš pravo. Ipak, Ilija je ispoštovao njenu odluku i ubrzo su oboje zaspali. 

Foto: Printscreen YouTube/Insta TV Srbija

Foto: Printscreen YouTube/Insta TV Srbija

Ostaje nam da ispratimo da li se ova ljubav završila i pre nego što je počela i kako će se njihov, ali i odnosi drugih učesnika razvijati tokom trajanja „Prvog benda Srbije“ na Insta TV-u.

Autor: M.Đ.

#Dorotea Krtolica

#Ilija Tegetlija

#Insta Tv

#Prvi Bend Srbije

#Televizija

#muzičko takmičenje

#rijaliti