AKTUELNO

Zaprepašćena onim što je videla!

Domaću javnost uznermirio je snimak novog nasilja u školama, ovaj put u Trsteniku, gde su se đaci Tehničke škole iživljavali nad svojom profesorkom. Oni su joj izmakli stolicu i telefonom zabeležili kako pada, a snimak je zgrozio pevačicu Milicu Pavlović.

- Po drugi put sam gledala snimak maltretiranja nastavnice iz Trstenika. Ljudi gde ide ovaj sve? Šta se dešava meni stvarno nije jasno - rekla je ona, pa dodala:

Foto: Instagram.com

Da žena koja je veliki deo svog života posvetila tome da nauči materiju koju će preneti učenicima, da je maltretiraju, i da joj se smeju na ovakav način. Kao ženu i kao nastavnicu, kao nečiju majku, sestru, tetku i ruše joj kredibilitet, ugled, i šta je vrhunac svega, ostali učenici tog razreda sve to samo gledaju. Šta je sa njihovim roditeljima, šta je sa direktorom škole, šta je sa svima nama ljudi? Nisam smela da pomislim da kažem nešto loše profesoru, učitelju, a kamoli da ih maltretiram. Šta se tu desilo? Je l' je moguće da je lepo ponašanje postalo "aut", a nasilje, ružno ponašanje, nevaspitanje postalo je nešto što je okej. Strašno, dotakli smo dno - zaključila je pevačica u svom obraćanju na Instagramu.

Foto: Instagram.com

Autor: D.T.

#Milica Pavlović