AKTUELNO

Svi detalji venčanja o kome je brujao region!

Aleksandra Mladenović, bila je jedna od gošća emisije 'Premijera', te je govorila o detaljima venčanja Vanje Mijatović, koje je nedeljama punilo novinske stupce i domaće portale, jer je bilo nešto drugačije od onoga na šta su ljudi navikli.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra je otkrila svoje impresije o venčanju u Dubaiju, ali i priznala oduševljenje duple uloge koje je dobila u životu Vanje Mijatović i njenog supruga.

Bilo je čarobno i prelepo. Baš mi je ukazana velika čast, ja sam mislila da ću biti kuma kada se rodi beba, ali sam dobila i tu čast da budem i na venčanju u crkvi - otkrila je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Mladenovićeva, otkrila je ono što do sada javnost nije znala, a to je da je venčanje njihovih kumova, prvo u istoriji venčanja u Grčkoj pravoslavnoj crkvi i to manje ni više nego u Dubaiju.

Ušli su u istoriju, prvi brak koji je sklopljen tamo. To je trebalo da bude iznenađenje, ali pošto je propalo iznenađenje, morala je i kuma da čuje. Tako nešto ne može da se opiše rečima, prosto mora da se doživi - zaključila je Mladenovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.