AKTUELNO

Ima ozbilje planove za budućnost

Božidar Ristanović, poznatiji kao Boža Džons, pevač u usponu koji je svojim zanimljivim dogodovštinama iz privatnog života i brojinim poznanstvima sa poznatim ličnostima zaintrigirao mnoge, otvorio je vrata svog doma u Irigu i pokazao kako jedna prava domaćinska porodica slavi najveći hrišćanski praznik.

Foto: Privatna arhiva

Za Badnje veče sam bio kod drugara koji je organizovao da se mi staro društvo okupimo i družimo. Oni su pekli pečenicu, a ja sam im pevao. Sve je to trajalo nekih par sati, a post nam je brzo prošao jer smo se zabavljali sve vreme. Pekli smo ribu da jedemo i bilo nam je super, a u ponoć sam sa porodicom otišao u Manastir Staro Hopovo na liturgiju.
Božić smo kao i svake godine započeli tako što rano ujutru upalimo kandilo i okadimo celu kuću, a zatim se svi zajedno pomolimo Bogu i sednemo za trpezu. Ove godine je novčić u česnici pronašao najmlađi brat.

Foto: Privatna arhiva

Otkrio nam je da je smogao snage da oprosti i zaboravi sve loše što je prethodne godine doživeo od pojedinih ljudi, a zatim se osvrnuo i na planove o svojoj pevačkoj karijeri. Nije krio da već uveliko radi na pesmi i spotu koji će, kako obećava, biti nešto o čemu će se dugo pričati.

Ljudski je praštati, a pogotovo na Božić koji je najradosniji Hrišćanski praznik. Generalno gledam da zaboravim sve ružno što su mi pojedini ljudi uradili tokom godine, da oprostim i jednostavno zaboravim, ostavim to negde iza sebe. Trudim se da mislim i fokusiran sam samo na lepe stvari.

Autor: M. M.