AKTUELNO

Tanja Rađenović, prezenterka "Nacionalnog dnevnika" TV Pink, uživa u prazničnoj čaroliji, a posebno je radosna jer je sa svojim suprugom Petrom uspela da novogodišnjim poklonom očara svoje naslednice, Anđelu i Teodoru.

Ćerke popularnog TV lica za praznike su dobile automobil.

Mi smo to već razdelili. Volimo nekako da na kraju godine kažemo:"Skupili smo parice, šta bi ko voleo? Šta je to neka velika, krupnija stvar koju bi neko voleo?". Ćerke su ove godine dobile na poklon auto od mame i tate, dobile su malog, slatkog fiću, da njih dve imaju kad dođu u Beograd, pošto njih dve više ne žive ovde - priča Tanja, koja je takođe oduševljena poklonom koji je dobila.

Foto: TV Pink Printscreen

- Više su oni mene obradovali ove godine, u pitanju je nešto što sam ja dugo želela. One su se dogovorile sa tatom i mojim bratom, pa su mi te neke krupnije želje ispunili.

Tanjine ćerke Teodora i Anđela studiraju u inostranstvu, zbog čega su razdvojene od oca i majke. Međutim, redovno se viđaju.

Njima je mnogo dobro tamo gde jesu, vidim po njima. Na studijama su, to je stvar koja unapređuje kvalitet svačijeg života. Često se viđamo, idemo često i dolaze. Redovno se viđamo. Napravila sam dve zdrave, prave, lepe, pametne devojke i mogu samo da budem ponosna, nemam razloga da budem sebična i kažem:"Jao, što bih sad volela da su pored mene" - objasnila je Tanja Rađenović u "Premijeri".

Autor: pink.rs