AKTUELNO

Vidno utučen!

Teodora Džehverović i Nino Čelebić nedavno su raskinuli dugogodišnju vezu, a sve to posle žestoke svađe, koju su započeli, kako mediji prenose, zbog njene karijere.

Pevačica i košarkaš su se, prema tvrdnjama neimenovanog izvora bliskog Teodori, posvađali jer ju je on iskritikovao zbog "loših poteza koje pravi u karijeri". Rekao joj je da nije dobro za nju da pravi lažne svađe s kolegama kako bi ispromovisala novu pesmu, kao što je to bio slučaj s Mahrinom i njihovim duetom.

Podsetimo, pevačice su snimile duet pod nazivom "Aventador".

Foto: Instagram.com

Ekipa Pink.rs je ekskluzivno saznala je kako Nino provodi dane posle raskida, a jedan detalj, posebno nam je zapao za oko. Naime, na automobilu košarkaša osvanula je poruka misteriozne devojke koja se može protumačiti kao provokacija, ili pak udvaranje!

Javi se kad kupiš Aventador - napisala je misteriozna devojka.

Naime, na retrovizoru je, po svemu sudeći, karminom, napisano "Aventador" kako glasi već pomenuti duet njegove bivše devojke.

Foto: Privatna arhiva

KOŠARKAŠ VAN SEBE

Čelebić se, trenutno nalazi u Selenči, gde trenira, a kako saznajemo, sportista je utučen, te se iz tog razloga i sklonio van prestonice. Njemu se, život svodi na posao i kuću.

Foto: Privatna arhiva

Autor: