AKTUELNO

Novi sukob mišljenja!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Darko Tanasijević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Anu Ćurčić.

Videla si moćžda sinoć, srećan kao tinejdžer. Kako komentarišeš to? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam kratko bila, je l' to u diskoteci? Prokomentarisala sam da mi je odvratno. Ponašanje mi je kao da ima 20, nije mi shodno godinama - rekla je ona.
Da li se u "Zadruzi" razlikuje od vremena kad ste izlazili? - pitao je Darko.
Sve se razlikuje, ali je to isto ponašanje kao kad je bio klinac od 19 ili 20 godina - odgovorila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pitao ljude, kažu da sam bio gotivac i da su me skapirali da sam opušten. To je verovarno jer sam dugo godina sam svoj talas i meni je drago dok sam takav. Koliko sam skapirao nikome nisam smetao, kad uradim glupost izvinim se. Mislim da ljudi od 46 godina imaju pravo da se zabave - pričao je Slavnić.
Ja sam sa Zvezdanom bila dugo, imala sam ozbiljne veze i nisam izlazila po diskotekama. Nisam devojka koja je živela noćni život, mogu na prste na nabrojim koliko sam puta bila u diskoteci. Može i mene da opali kriza srednjih godina, pa da se ponašam kao balavica. To ne može nikad da se desi, imam odgovrnost i svoju decu. Sve treba da ima svoje granice, ako je njemu opravdanje i da sa 60 bude takav, meni to nije normalno - nastavila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.