AKTUELNO

Sukob mišljenja!

U toku je emisija "Pitanje gledalaca", voditelj Milan Milošević tu je da raskrinka sve spletke učesnika. Voditelj je pričitao pitanje Miljani Kulić.

Da li je istina to što Stanislav misli da Miona priča samo ono što Ša hoće da čuje - pitao je Milan.
On je rekao intuiciju da neće biti dobar kraj. Roditelji joj misle najbolje, mislim da su Stanisalav i Miona stvoreni jedno za drgo. Miona idalje ima emocije prema Stanislavu, ne može to da sakrije. Rekao je da je ušao da dokaže ljubav Vanji, ali sam mislila da nije tu nešto bilo dobro. Vratiće se u Kragujevac, imaju roditelji uticaja na nju. Mislim da će po izlasku Stanislav i Miona biti par. Ša ima jasne emocije i svi to znaju, Miona nije jasna, ima potrbu da priča o Stanislavu sve najbolje, čemu potreba da se priča to ako su raskinuli, nastaviće gde su stali. Neće da se pomiri sa Stanislavom zbog publike - rekla je Miljana.
Ali njoj odgovara baš da se pomiri zbog publike, veliko pomirenje, to joj treba ako je zbog publike - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si iskren i na svoju štetu - rekla je Miljana Ša.
Imaju fanove, šalju im mafine, narod podržava Stanislava i Mionu - rekao je Đedović.
Nju muči da li su se Stanislav i Vanja videli u Novom Sadu, pa je muči što je Stanislav rekao da ne želi da priča. Kad je bilo ono za brod, ona je i preko pudera pobelela - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Njeni roditelji nisu znali Stanisalava, a ona je otišla kod njega da živi. Logično je da roditelji misle. Njeni roditelji ovde sa Ša vide sve, sa Stanislavom nisu čuli, samo ono što im je ona rekla. Ja ne mislim da je ona iz interesa sa Ša, imala je interes i sa Stanislavom, pa je ušla u vezu sa Ša, ljubav , interes i poverenje im samo treba. Ja sa njima provodim vreme. Ja poštujem svačije mišljenje, ali ja provodim vreme sa njima pa znam neke stvari - rekla je Žana.
Danas je rekla da je Ša ne ljubi zbog elektriciteta - rekla je Miljana.
Koja je poenta što si to rekla, to su gluposti - rekla je Miona.
Mislim da je volela Stanislava ali očigledno nedovoljno, ja vidim ovu situaciju drugačije - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: A.V.