AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija "Pretres nedelje" Neca Lazi napao je Miljana Vračevića jer je okrenuo leđa Ani Ćurčić.

Pričaš gluposti, ti si branio Anu, a kad ti je rekla da joj se ne sviđa šta ptičaš, počeo si da je napadaš. Jadan si - govorio je Neca.
Ona je napravila da vodi ovu decu i da ih huška. Došla je s rukama u džepovima, nit luk jela, nit luk mirisala, sve je završila. Jedini problem je što sam rekao da podržava žene koje su ljubavnice - dodao je Miljan.
Da li bi isto rekao da je ona s rukama u džepovima ispratila Zvezdana? - upitala je Miljana.
Što se tiče gospođice pošto se javila, Ana sedi na reklama sa Miljanom koja se upucavala Zvezdanu i sa Majom koja se j*bala sa njim. Ja nisam budala. Ona je meni rekla najstašnije uvrede. Bilo mi je nenormalno da me je toliko izvređala, da sam klempav, bradat, ja ti ružnu reč nisam rekao - rekao je Vračević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti nisi normalan - rekla je Ana.
Da li je Ana nas nagovarala? Naravno da ne. Ana je od prvog dana govorila da mi imamo pravo da iznosima svoje mišljenje, ali da moram da spustim loptu i da ne treba da provociram - pričao je Neca.
Rekao si da j*be godište svog dete, ako poštuješ to dete nećeš dati da se spominje - vikao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako je Miljan napadao Necu, a Neca Zvezdana, da li to znači da je Miljan podržavao javnu prevaru? - upitala je Sanja.
Lepo ti je rekla Sanja sad - dodao je Neca.
Nema šta da mi kaže. Ja prvi put kad sam joj rekao nešto što joj se nije svidelo ona se naljutila na mene - rekao je Vračević.
Ja ću za ovu ženu da ginem do kraja. Govorio si da treća lica ne mogu da budu kriva za ovo što se dešava, a sad ti jesu. ti si najgore vređao ovu ženu, ti si g*vnav - pričao je Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si meni rekao da si branio Anu i da si se saosećao sa njom, ali i zato što je rekla da je sa tvojom ženom pila kafu, viđala decu i zajedno su šetale pse - umešala se Aleks.
Ti si promenio priču o gospođama Ani i Zorici, išao je u pab da ih pljuje, a ja to nikad nisam rekao. Pričao sam sa njom, plakali smo i pevali i gledao sa je kao rod rođeni - pričao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.