AKTUELNO

Nakon kraće pauze, odlučio je da postane deo novog, do sada neviđenog projekta televizije Pink, zbog koga ćete od septembra biti prikovani za male ekrane.

Do sada najskuplji i produkcijski najzahtevniji TV projekat ''Elita'' uskoro kreće s emitovanjem, a nema sumnje da će oduševiti vernu, milionsku publiku najgledanije televizije u Srbiji! Pink, koji je višestruko nagrađivana medijska kuća na svetskom nivou, ovaj put rešio je da prevaziđe sve do sada postignuto, te za novu TV sezonu priprema "Elitu" koja će, produkcijski i vizuelno, u senku baciti slične TV formate svetskih TV stanica, što se može naslutiti već po prvim, najavnim kadrovima.

Foto: Pink.rs

I dok su pripreme za početak novog, do sada neviđenog projekta, u punom jeku, kucnuo je čas da ekskluzivno i zvanično otkrijemo ime još jednog učesnika ''Elite''. Nakon Milene Kačavende i Marka Đedovića, otkrivamo i ime trećeg učesnika. Naime, u pitanju je svima dobro poznata rijaliti zvezda Mensur Ajdarpašić, koji se proslavio učešćem u više sezona ''Zadruge'' i ostao upamćen po brojnim rijaliti vezama i aferama na velelepnom imanju. S obzirom na to da do sada nije bilo uspeha na duže staze kada su u pitanju njegove rijaliti ljubavi, ovog puta spremna je da u ''Eliti'' pronađe devojku svog života.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Milioni gledalaca Pinka biće oduševljeni, ali i šokirani kada bude bio obelodanjen zvanični spisak učesnika, na kom su velika imena s domaće scene, kontroverzne javne ličnosti, ali i potpuno nova lica koja će privući pažnju širokog auditorijuma. Prva, glavna nagrada u ovoj sezoni "Elite" iznosiće neverovatnih 100.000 evra, nagradni fond je nikad bogatiji, te nema sumnje da će borba za prvo mesto biti neizvesnija i uzbudljivija nego ikada!

Ostanite uz najbrži portal u zemlji Pink.rs i saznajte imena novih učesnika ''Elite'', jer spisak je intrigantan, a kucnuo je čas da isti bude i obelodanjen!

Autor: Pink.rs