AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Ako ste radoznali, onda jednostavno pitajte saradnike šta da radite. Možda ćete imati neku nerešenu emotivnu situaciju. Potrudite se da to rešite. Kontrolišite sebe, svoje unutrašnje strahove.

Foto: Pixabay.com

BIK

Promenite strategiju ako želite da poboljšate posao. Potrebno je da uskladite svoje misli i osećanja da biste se stabilizovali. Kretanje, vežbe fizičke, koje teško padaju jednom tromom Biku.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Iznenadite svoje saradnike različitim sugestijama. Ponekad ocenjujete strogo celu vašu ljubavnu situaciju i život koji vodite. Problem sa gornjom vilicom.

Foto: Pixabay.com

RAK

Emotivni naboj ili ste toliko nervozni od preteranog posla ili ste egzaltirani jer vam se san ostvaruje. Radite ono što volite. Ukoliko ste usamljeni, ponekad se zaista ponašate kao da je vandredno stanje. Strah od nekih teških bolesti. To vam nije razlog da se ne osećate dobro.

Foto: Pixabay.com

LAV

Imate zaštitu od jedne uticajne osobe. Bolje se osećate u braku nego u nekim vezama koje su površne i dosadne, iscrpljujuće. Stoga se odlučujete da se ozvaničite. Držite se saveta lekara.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Potrudite se da danas sve završite sutra je ipak dan za odmor. Od naredne nedelje vas čeka nov početak, novi izazovi. Tajno patite za nekim.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Odlično za putovanje. Ako idete daleko, pripremite dosta novca. Ostajete na duže. Ljubav sa osobom koja je jako moralna.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Izgleda da će vam ponestati novca za neki veći projekat. Pomoć voljene osobe oko finansija.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Pazite da ne uložite pogrešno u privatan biznis. Sačekajte koji dan da prođe. Imate osećaj da je vreme da nađete ozbiljnu osobu za sebe.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Imaćete novca za sve što vam treba. Uživate u tajnoj ljubavi sa osobom iz vatrenog znaka Ovan, Lav ili Strelac. Posao vas psihički iscrpljuje.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Plašite se dodatnih izdataka. Dobro se osećate u ljubavi sa Blizancima.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Blistava karijera za one koji žele u inostranstvo i to u toplije zemlje, poput Španije, Italije. Lep osećaj ljubavi vas oplemenjuje.

Foto: Pixabay.com,

Autor: