AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Negujte svoj romantičan duh. Pomoći će vam u današnjem danu da izrazite sve svoje umetničke talente. Dobro se osećate u društvu jedne lepe Vage. Volite kada ste okruženi finim stvarima, preko ambijenta do ljudi. Izađite napolje. Potreban vam je dobar provod.

Foto: Pixabay.com

BIK

Imate osećaj da vam sve smeta. Previše brinete o nekim nebitnim detaljima. Pratite svoje srce i sve će biti u redu. Veza sa Rakom će vam sigurno doneti ono što želite, a to je sigurnost doma i porodice.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Odličan za sve. Kao da se sve kockice same uklapaju. Pravite odličan poslovni dil sa jednim Škorpionom. Biće novca. Srce, duša, um su u skladu, savršenom. Bićete u prilici da se okrenete harmoničnom odnosu sa voljenim bićem. Čuvajte se većih glavobolja.

Foto: Pixabay.com

RAK

Poslovno ste opterećeni. Zaboravljate na sve važne stvari. Kada je poslovni sastanak, kada i kome da se javite… Emocije su vam toliko povezane u glavi da ne možete jasno ni da razmišljate. Pokušajte da vam neko blizak pomogne. Opuštajte se što više uz muziku, to vam posebno prija.

Foto: Pixabay.com

LAV

Dobro razmišljajte. Imate dobru priliku da zablistate na jednom novom projektu. Dosta novca može da se zaradi. Vi ste neko ko sebe ceni, posebno lepotu, šarm, eleganciju. Zbog toga imate veoma uspeha u ljubavi i zavođenja. Veče provedite u društvu. Odlično se osećate.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Pre svakog potpisivanja dobro pročitajte svaki dokument. Ukoliko niste završili neka pravna pitanja vreme je da to uradite. Niste raspoloženi za neku veću romansu. Možda ste preumorni, možda se previše dajete prijateljima i njihovim problemima. Čuvajte stomak.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Menjate raspoloženje često. To se ne dopada vašim saradnicima, posebno ako je u tom timu jedan Škorpion koji neprestalno voli da zna sve unapred. To vas nervira. Sa partnerom imate bolji odnos. Niste napeti niti nervozni. To je polje gde ste najstabilniji. Dobro se osećate.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Dobar posao sa Strelcem. Samo vam je novac bitan. Ali bar znate na čemu ste. Ambiciozne namere imate prema jednom Biku. Vi ste veza koja mora da uspe. Problem je u tome što ste oboje previše gordi, tašti. Morate da se smirite i odredite prave mere. Brinete o svojim bubrezima.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Dramatična situacija danas. Mislite da ćete sve rešiti finim razgovorom. Ali nije tako. Biće napeto, posebno ako se umeša i neki Ovan koji je težak i zahtevan. Partner vam veruje, to je najvažnije. Slobodni Strelčevi mogu da budu u zagrljaju jednog Raka. Čuvajte vene.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Potrebna vam je disciplina. Malo ste popustili. Nije tipično da jedan Jarac bude tako neorganizovan. Biće bolje, verujte u sebe. Lepo je videti vas da ste srećni i zadovoljni. Ako ste sami onda poznanstvo sa Vodolijom koja će vam pokazati put "slobode". Čuvajte zube.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Odličan dan za vas. Možete lep posao da napravite sa inostarnstvom i da zaradite. Saradnja sa Bikom ili drugom Vodolijom. Privlačite ljude oko sebe. Odličan ste zabavljač, neko koga je lepo imati u društvu. Srećni su oni kojima ste vi prijatelj. Možete imati problem sa pritiskom.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Teži dan nego obično vam predstoji. Nije ništa neobično ili strašno, ali potrudite se da napravite dobar odnos sa Ovnovima ili Bikovima. Nemate otežanje na polju ljubavi. Srećni ste i sve će biti odlično. Dobar odnos sa Vagom. Mnogo ste nervozni zbog posla koji radite.

Foto: Pixabay.com,

Autor: