AKTUELNO

Ukućanka je do detalja objasnila kakvu igru igra ukućanin.

Svi zadrugari su kod Rebeke Popović prepoznali njenu neopisivu želju za hranom, što stalno komentarišu, a takoše osuđuju i to što je pojedinim ukućanima, kako tvrde, kontinuirano krala namirnice.

Iako je svima lakše da zbog novca formiraju grupice unutar kojih će  zajedno kupovati hranu i sve potrepštine, Rebeka je po tom pitanju bila odbačena od strane mnogih samo zbog toga što mnogo puta nije bila korektna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Međutim, Nataša Moskva i Marko Miljković u svom razgovoru u izolaciji otkrili su da Lepi Mića i te kako pokušava da Rebeku posvađa sa Draganom Mitar i Moskvom, jer je tvrdio da su i one jedne od onih koje ne žele da sa njom budu u grupi za kupovinu hrane.

Ona misli da smo mi Rebeku iskulirale zbog budžeta i kaže ovako:"Od sad ćeš biti sa mnom i sa Norom u ekipi, možda i Marijanu pozovemo", kaže Mića. I mi joj kažemo da se ne loži na te priče, nego se ona sama izdvaja. I ona nakon pet minuta uzme od Miće da jede, sedne za sto i u tom trenutku je Dragana uzela od Olje rižu. I kaže:"Gledaj kako tvoja drugarica jede, a tebi ne da". I ja skočim, kažem mu da prestane da ke*a. I Dragana je vikala na Miću, da više prestane da radi to i da vređa - otkrila je Nataša navodne namere Lepog Miće.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Šta je još Moskva ispričala, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Marko Miljković

#Nataša Moskva

'