AKTUELNO

Nisu više bliski.

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Dorotea Jovanović i Marko Miljković su bili jako bliski sve do poslednje žurke kada su se posvađali zbog novca. Marko je večeras imao priliku da čuje šta je sve Dorotea rekla o njemu dok ga je ogovarala kod Rebeke Popović.

Foto: TvPink Printscreen

Ovoje klasična pljuvačina kada joj nešto nije po volji. To je bila jedna situacija posle žurke kada sam dao pare Maji, a one su završile kod Dorotee. Do tada sam je poštovao, ali sam tada provalio da nema poverenja u mene i lažno mi se smeška. Licemer je. Mana mi je što sam lakoveran u nekim situacijama - rekao je Marko nakon što je odgledao snimak.
Ko je on da mu verujem? Em je muško, em ga znam mesec dana. Sumnjala sam da će marko da joj ukrade pare jer je bio pijan, ja mu ništa ne verujem. Ja neću da budem donja, bolje je da ja nekoga gazim štiklama, nego on mene patikom. Štikla je bolnija, ali patika utaba. On priča da sam ja zla i pokvarena zato što se ljuti kada mu ja i Maja ne pričamo sve. Egocentričan je. On je p*čkica, ja stojim iza svake svoje pijane reči - odgovorila mu je Dorotea.

Foto: TvPink Printscreen

Miki Đuričić ju je pitao zašto je onda uskočila u njegov krevet, aludirajući na njenu i Markovu kratku avanturu ispod jorgana, a njen odgovor je nasmejao sve ukućane.

Mogu da uskočim u čiji god hoću krevet. Ja uskočila, ja iskočila - odbrusila mu je Dorotea.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: OVO MI JE NEPOJMLJIVO: Ivana otkrila da je ZGROŽENA Karađorđevim ponašanjem, A EVO KAKO SE PREMA NJOJ OPHODI NJEGOVA PORODICA! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'