AKTUELNO

Ponovo se posvađali.

Tokom svađe koju su imali za vreme sastanka, između Branislava Radonića Brendona i Saleta Trua pao je prvi sočan poljubac muškaraca pred kamerama rijaliti programa "Zadruga 2".

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvojica napustili su u jednom momentu sastanak i izašli napolje, gde su se svađali oko pranja sudova, a tom prilikom Brendon je govorio Saletu kako želi samo kadar preko njega. Obezbeđenje je sve vreme bilo pored njih, kako ne bi nastala još veća svađa.

Foto: RTV Pink , printscreen

PROČITAJTE: PAO PRVI POLJUBAC DVOJICE MUŠKARACA U ZADRUZI! Sale Tru prišao Brendonu, POLJUBIO GA U USTA, pa mu priznao da bi voleo da IMAJU S*KS! (VIDEO)

Ovi ukućani svoju raspravu nastavili su i nešto kasnije, ali u pabu, dok je repera šišala Mina Vrbaški, a Brendon ih je posmatrao i dobacivao.

Foto: RTV Pink , printscreen

Nebitan si! Meni kadar ne treba, tebi treba! Teba da budeš zahvalan, što sam ja sada ovde i uzimaš kadar preko mene. Dosadna je tvoja pojava, tvoj glas. Kako te nije sramota da kriziraš za kadrom sa mnom? Mene bi bilo sramota! Ja ovde nisam došao za kikiriki i popularnost kao ti. Vi ste jedna bezlična masa. Meni se može da sedim i da se kezim, jer ja sam Brendon. Meni je poniženje da se ja raspravljam sa tobom - govorio je Brendon.

Foto: RTV Pink , printscreen

Ti si pokvarena ploča! Ti samo govoriš kako je neko nebitan i kako nekoga ne doživljavaš. Majmune jedan, slušaj me sada ovako, nikada ne prelazi ulicu kada je crveno - pričao je Sale.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Branislav Radonić Brendon

#Sale Tru

'