AKTUELNO

Još uvek nije zaboravio Zerinino zbližavanje sa Ervinom.

I ove srede gledaci TV Pink i slušaoci Pink radija, kao i stanovnici rijaliti programa "Zadruga 2" uživaju u još jednom izdanju radio-emisije "Radio Amnezija" koju vode Bane Čolak i Bora Santana, a društvo im pravi i Višnja Petrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Obavezan segment "Radio Amnezije" su i oglasi koji nose naziv "Ništa lično". U ovom segmentu autori ove radioemisije našalili su se prvo na račun Marka Miljkovića, a onda su spomenuli i Ervina Mujakovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedan minut uzbuđenja i zauvek doviđenja! Maja Berović ima svog, a mi našeg dečka za provod. Ervin, Sarajevo! Utorkom je popust zagarantovan, a od skoro Ervin služi usluge skrivanja iza kuće - čitao je Bane oglas.

Foto: TV Pink Printscreen

Iz ovoga se može zaključiti da Bane Čolak još uvek nije prešao preko zbližavanja Ervina Mujakovića i njegove bivše devojke Zerine Hećo nakon jedne od nedavnih žurki, kao i da je na ovaj način Branislav pokušao da ismeje ovog svog cimera.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo, kao i kako je izgledala vremenska prognoza "Radio Amnezije", izveštaj AMS Zadruge i priča o "Zadrugoviziji".

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'