AKTUELNO

Ne želi sebe da uskraćuje, jer uživa u ljubavi sa Zolom.

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Miljana Kulić je tokom prethodne noći imala vrelu akciju sa svojim dečkom Lazarom Čolić Zolom, a Vladimir Todorović ju je upitao kako će to objasniti svojoj majci Mariji Kulić, koja nikako nije dozvoljavala da njena ćerka pred milionskim auditorijumom ima se*s.

Foto: TvPink Printscreen

Kulićeva je večeras priznala šta se zapravo zbilo pod jorgan planinom, a onda otkrila kako će se suočiti sa majkom nakon ovoga.

Ne znam kako će da odreaguje za to. Ne mogu da kažem da nije bilo se*sa kad jeste bilo. Sinoć je ta situacija eksplodirala, bolesno bi bilo da nemamo se*s, a 18 sati provodimo zajedno, mesec dana smo u vezi. Dugo nisam imala muškarca. Zaljubila sam se, nisam imala se*s, vodila sam ljubav, nije bilo ništa vulgarno. Ja sam rekla da neću imati se*s u rijalitiju, ali eto porekla sam. Kad se zaljubim, ja idem srcem. Da uskraćujem sebe, ne pada mi na pamet. Razgovaraću sa njom, razumeće me, reći ću joj da imam potrebu kao i svaka žena. Na veoma diskretan način sam to uradila, mi provodimo po 18 sati zajedno. Imam tremu, mnogo mi je lakše što sam to uradila dok ona nije bila tu. Mnogo ga volim. Objasniću mami sve - objasnila je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Zorica sumnja u Vladimirovu SE*UALNU ORJENTACIJU, on se našao u čudu, pa joj je ovim rečima sve RAZJASNIO! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Miljana Kulić

'