AKTUELNO

Zerina se umešala i stala u odbranu svoje drugarice.

Dok su drugi zadrugari učestvovali u "Igri istine", Jelena Krunić i Sale Tru su imali žestoku svađu u spavaćoj sobi. Njih dvoje su nastavili raspravu koju su imali juče tokom vežbanja za "Zadrugoviziju".

Sale je imao nesuglasice sa Aleksom Savićem oko matrica uz koje pevaju izabrane pesme, a svojoj devojci je zamerio što u tom sukobu nije stala na njegovu stranu. Tokom njihove žučne rasprave, Jelena i Sale su povisili ton jedno na drugo, pa su se dodatno posvađali oko toga ko je prvi počeo sa vikanjem.

Foto: TvPink Printscreen

Ja za tebe nikada nisam u pravu. Što mene tada nisi podržala, j*beno?! Gledam kako gledaš njega i govoriš kako je on u pravu! Razmisli kako to meni izgleda! - vikao je Sale.
Ne deri se na mene! Šta je sa tobom?! Šta je problem da bilo ko priča, da ima mišljenje?! Nije samo tvoje mišljenje validno! Ni pokojni otac se nije drao na mene, nećeš ni ti! - nije mu ostala dužna Jelena.
Podržiš me onda, j*beno, a ne njega! - nastavio je on.

Njihovu svađu je čula Zerina Hećo, pa je stala u odbranu svoje drugarice i napala Saleta.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne pričam sa tobom ovde, već sa mojom devojkom - rekao joj je Sale.
Ne dam da se dereš na nju! Pričaj normalno! Ona je žena, nemoj da se dereš na nju. Ako joj bude loše, j*baću te ja - odbrusila mu ne Zerina.

Ona je, nakon toga, ostavila Jelenu i Saleta da reše svoje probleme. Njih dvoje su se još dugo svađali, a Jelena se u jednom trenutku rasplakala, dok ju je on tešio i mazio.

Pročitajte još: Bora URLAO KAO POMAHNITAO, RAZBIO Brendonovu ŠOLJU, a onda se verbalno obračunao sa njim! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'