AKTUELNO

Bilo je veoma napeto.

Tradicionalno, subotom uveče u Beloj kući se održavaju nominacije. Ovonedeljni vođa Lepi Mića je kao svoja dva potrčka izabrao Marijanu Zonjić i Baneta Čolaka, a ukućani će jednog od njih dvoje morati da pošalju u izolaciju.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj Ognjen Amidžić posetio je zadrugare kako bi saslušao kakvu su oni doneli odluku. Bilo je neizvesno do samog kraja, a prevagu u glasovima dobio je Bane Čolak.

Ponižava se. Taj bi za "Škodu" prihvatio još veća poniženja. Dešavalo se i da Zerina ne bude fer prema njemu, mada opet uglavnom je on kriv za sve to. Ipak ne mogu da nominujem Baneta, nominujem Marijanu. Tri meseca je mene i Boru gledao kao kerove, ali opet idi do "Škode", "Škoda" je tvoja - rekao je kroz smeh Miki.
Mislili smo da nema dalje od tih suza, a onda taj pad u nesvest. Mislim da je on svestan da ga napolju osuđuju, ali je njemu bitno da bude u centru pažnje. Ne mogu to da razumem. To je očajno. Moje mišljenje o Banetu je jezivo. Što se tiče Marijane, ništa mi se ne sviđa. Sve što je Marijana ne sviđa mi se, tako da nju nominujem - reka je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Ni sa njom ni sa njim nemam konflikt, ali sa Marijanom sam malo bolji, tako da ću Baneta poslati u zatvor, a možda dođem i ja ako me nominuje publika - rekao je Vladimir Todorović koji se pre nekoliko dana u zatvoru poljubio sa Čolakovom bivšom devojkom Zerinom Hećo.

Foto: TvPink Printscreen

I milionski auditorijum koji pomno prati dešavanja u Beloj kući je imao i ove nedelje pravo glasa, a gledaoci su odlučili da najmanju podršku daju Ervinu Mujakoviću , koji će zajedno sa provesti noć u zatvoru.

Pročitajte još: JEDVA SE SUZDRŽAO DA NE ZAPLAČE! Borin brat očajan zbog smrti bake: NAS TROJICU JE ONA ODGAJILA, OVO NAM JE TEŠKO PALO! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'