AKTUELNO

Ne sviđa joj se što je njen sin predstavljen kao loša osoba!

Neko od učesnika rijaliti programa "Zadruga 2" večeras napušta Belu kuću, a u trci za ispadanje ove nedelje našli su se Bane Čolak i Ervin Mujaković. Majka Baneta Čolaka, Jasmina, gostovala je večeras u studiju "Zadruge".

Foto: TvPink Printscreen

Tom prilikom, Jasmina Čolak komentarisala je i svađu koja se dogodila posle žurke između njenog Zerine Hećo i njenog sina, sa kojom je raskinuo nedavno, posle čega su usledile razne raprave, teške reči i puno suza.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ovo doživljavam kao kada upadnete u paukovu mrežu. Bane je jedna neiskvarena duša koja nema mrlje u biografiji. On nema životno iskustvo i pokvarenost da bi mogao da parira Zerini. Ovo je van svake pameti, postoji li granica? Njega najviše zaboli nepravda i to što je iscenirano da je on nju gurnuo. On da može nosio bi je na rukama - rekla je Jasmina.

Foto: TV Pink Printscreen

Jasmina je dodala i kako je primetila da se Miki Đuričić promenio prema njenom nasledniku, a zatim je priznala i da neke situacije koje su se dogodile pred kamerama, a u kojima je glavni akter Bane, nije mogla da gleda.

Foto: RTV Pink

Oni su meni njihovu vezu predstavili kao ozbiljnu, pa sam razmišljala o njoj kao o potencijalnoj snaji i nisam želela da čitam njene greške iz prošlosti. Sada mi ljudi šalju snimke i ne želim o tome ni da pričam - dodala je Jasmina.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Jasmina Čolak

'