AKTUELNO

Nije mogla da veruje šta joj unuka ispričala.

Danas su u Belu kuću dolazile porodice zadrugara kako bi im čestitale predstojeće praznike. To je bio poseban i emotivan trenutak za sve učesnike "Zadruge 2", ali i za njihove najmilije.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandri Subotić je njena buduća svekrva, Biljana Dragojević dovela ćerkicu Magdalenu, koja je ovom prilikom pored majke videla i baku, Ljubu Pantović, kao i deku, Karađorđa Subotića.

Kada su posete završene, zadrugari su sabirali utiske, a Ljuba je prepričala svojoj cimerki Suzani Perović šta joj je Magdalena ispričala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kaže mi "Znam da si ti tužila Karađorđa". Zamisli kako njoj truju glavu, rekla sam joj "Bebo, nemoj da slušaš te gluposti". Kad sam joj dala slatkiše, pitala me ponovo "A zašto si ti tužila Karađorđa", pazi kako je ona opterećena. A Aleksandra kaže ovom (Karađorđu) "Priđi", a on kaže "Vazduh smrdi", tako nešto. Sad on njoj puni glavu. Prošli put mi beba rekla "Priča deda da si ti zmija, da si pokvarena baba", zamisli, paćenik - rekla je Ljuba.

Nema sumnje da se tenzija između Pantovićeve i njenog bivšeg muža Karađorđa neće skoro smiriti, a kako će se njihov odnos dalje razvijati, ostaje da vidimo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: TRENUTAK KOJI SU SVI ČEKALI! Muž Dragane Mitar UŠAO U ZADRUGU, Pavle ODMAH POBEGAO u sobu! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Ljuba Pantović

'