AKTUELNO

Nije mu drago što su ponovo prijateljice.

Nakon što su se Luna Đogani i Jovana Tomić Matora pomirile, teme za razgovor su samo navirale. To je nateralo Matoru da ode do Luninog kreveta kako bi pričale o Tomi Paniću kome je zasmetalo što su se njih dve pomirile imajući u vidu šta su jedna o drugoj pričale.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne znam što si se ti umešao, još me nerviraš i vidiš da mi je loše. Kad se napiješ nemaš osećaj - rekla je Luna.

Tomu je iznenadilo ono što je Luna rekla, iako je samo seo na krevet na kome inače spava već nekoliko meseci. Njegova najbolja namera nije shvaćena od strane blogerke pa je došlo do svađe koja je probudila mnoge zadrugare.

Šta sam rekao, samo sam rekao da Sanja ne treba da brine, nemoj da si sada bezobrazna, majke mi, stvarno si bezobrazna sada - vikao je Toma, što je Luni zasmetalo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

To je na drugom kraju spavaće sobe čuo Adam Đogani koji je pritrčao da zamoli Tomu da prestane da se dere jer njegova sestra pokušava da spava.

Vidiš da joj nije dobro, cela je crvena, molim te ne pričaj sa njom! Možeš da mi ga ispu*iš -rekao je Adam što je Panića još više izvelo iz takta:
Ajde marš, hajde beži tamo. Šta hoćeš ti od mene, klošaru jedan? Ti si napolju ku*čina obična - govorio je on pa se posle nekog vremena smirio.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Adam Đogani

#Luna Đogani

#Tomislav Panić

'