AKTUELNO

Veza sa Natašom bila je trik?

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga 2", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

Veče u Beloj kući nikad žustrije, pa u tom smeru su zadrugari i nastavili. Na redu je došao i Miki Đuričić, koji je nakon incidenta koji je imao sa Miljanom Kulić, pitanje uputio Lazaru Jeremiću.

Pitanje za Lazara, ja sam svedok tvoje veze sa Natašom od početka i nisi ti nimalo glup. Tebi je od početka devojka govorila da je vaša veza sprdnja, ali ovo što se desilo me nateralo da razmislim. Da li si ti odlučio da glumiš jadnika u rijalitiju, jer ne možeš mi reći da je to velika ljubav za kratko vreme? Da li ti to radiš zbog rijalitija - upitao ga je Miki.

Foto: TvPink

Naime, jedna od turbulentnijih veza u drugoj sezoni rijaliti šou programa Zadruge jeste zapravo odnos između Lazara i Nataše Moskve. Do nedavno oni su bili zajedno, ali ono što je bio problem jeste što je fudbaler njihovu vezu zamislio u mnogo većoj meri, nego ona.

Foto: TvPink

Ne znam da li si obratio pažnju, ali od tad nisam progovorio reč sa njom. Ona je par puta pokušala da priča sa mnom. Ali, ja sam totalno završio komunikaciju sa njom. ne posotji nijedan način da bih ja opet bio sa njom - odgovorio je samouvereno u svoju odluku popularni fudbaler.

PROČITAJTE JOŠ: ZA SRCE GA UJELA! Bora i Rada ZARATILI NA KRV I NOŽ zbog cigareta, ona mu spomenula preminulu baku, ova zadrugarka ZAJECALA od tuge! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'