AKTUELNO

Tvrdi da je David posvađao njenu ćerku sa svima koji su joj želeli dobro.

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora želele su od Ljube Pantović da čuje više detalja o njenom odnosu sa ćerkom Aleksandrom Subotić i njenim dečkom Davidom Dragojevićem za kog je Sanja istakla da nema loše mišljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljuba je tokom svog izlaganja rekla da joj je teško padalo kada je njena ćerka Aleksandra opsuje pred kamerama, kao i da bi mnogo drugačije komunicirali da se to dešava u spoljnjem svetu.

David je nju posvađao sa svim ljudima koji su joj želeli dobro, čak i sa ženom koja je čuvala njeno dete. Tačno je odstranio od svih. Ja nemam sramotu više, jer je mene moje dete osramotilo - rekla je Ljuba.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja vidim da postoji neka netrpeljivost između tebe i njega, deluje mi kao da je on sa njom samo u inat tebi. Kao da više ne postoji emocija između njih - dodala je Sanja.

Sanje je zatim dodala i da je imala probeleme i u svojoj porodici i tom prilikom rekla da godinama nije pričala sa svojim ocem, a zatim se Ljuba dotakla svog bivšeg supruga Karađorđa Subotića.

Foto: TV Pink Printscreen

Što ne pričate svoju priču? Oni ogovarjau mene. Dođem i zakopam ih sve. Karađorđe je čovek sa dijagnozom. To sam prva ja ovde rekla. Moja jedna rečenica i obojicu (Davida i Karađorđa) pokreće. Ja nisam pala sa kruške - dodala je Pantovićeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Aleksandra Subotić

#Ljuba Pantović

'