AKTUELNO

Poverila se Zorici.

Zadrugari su nedavno primetili da između Dragane Mitar i Nenada Aleksića Ša postoji nešto više od prijateljstva. Njih dvoje svaki trenutak provode zajedno, a od pre par dana spavaju jedno pored drugog što je počelo da smeta njenom bivšem ljubavniku Pavlu Jovanoviću.

Zorica Marković je tim povodom dobila tajni zadatak da sazna sve što se dešava između njih, a nakon što je razgovarala sa Ša, ona je pokušala da informacije dobije od Dragane.

Foto: TvPink Printscreen

Dobar mi je za druženje, ne gnjavi me. On me brani od ovog ludaka (Pavla). Rekao je da mu odgovaram za druženje i da mu se ne sviđa ova priča sa Pavlom. Imamo isto mišljenje o njemu spolja - kazala je Dragana, a na Zoričino pitanje da li je primetila da je Ša bacio oko na nju, odgovorila je potvrdno.
Nije mi jasan njegov brak. Primetila sam da mu se sviđam. Kada je ušao nije ništa bilo, onda je rekao da sam najlepša žena u kući - priznala je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Zorica joj je sugerisala da brak Ša i njegove suprige "nije nikakav", pa joj se Dragana još više otvorila.

Ispada kao da sam ja neka razvratnica, sve se oženjeni lepe za mene. Oni samo hoće da se razvedu, nisam ja kriva. On je namerno spojio krevete, pa rekao Olji da kod njega ima više mesta da bih ja prešla - kazala je ona.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

NEĆE NI DA ČUJE ZA ZOLU! Marija hoće da se Miljana uda za ovog zadrugara, NE ZANIMA JE ŠTO JE ZAUZET! Nastaće haos! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'