AKTUELNO

Markovićeva je iznela nekoliko činjenica zbog kojih tvrdi da Jelena govori istinu.

Mina Vrbaški je od samog starta najgledanijeg rijalitija ostvarivala prisnije odnose sa mnogim zadrugarima, a onda je uplovila u vezu sa Markom Markovićem uz priznanje da je u njemu našla mirnu luku.

Međutim, u Beloj kući nastala je ogromna tenzija kada je zadrugar priznao da je Jelena Krunić pokušala da mu se približi što je dovelo do ozbiljne rasprave između njih dvoje.

Foto: TvPink Printscreen

Sedma sila je u emisiji ,,Pitanja novinara" upitala Marka da objasni u kojim situacijama Krunićka koristi priliku da mu pokaže da sa njene strane postoje simpatije. Ali, ni ona mu nije ostala dužna, pa mu je spremno odgovorila.

Ona mi se približi samo kada popije alkohol, pa pokušava da me poljubi - rekao je Marko.
Ja sam rekla svoje mišljenje. Kako se ja ponašam kad konzumiram alkohol, to je moje legitimno pravo. Da li sam ja izjavila da je on sa prostitutkom i te kako stojim iza toga. On je kao predstavnik Crne gore koji priča o devojkama, prvo se kači na Anu, pa je slobodan, kaže da možemo da pričamo. Onda je ležao na Majin krevet pa je polemisao da li da bude sa njom ili sa Minom, ali je ona bila upornija. Ona je bila sa 5 muškaraca za 5 meseci. Kad je večeras bio dignut ovde, umro bi da ispadne. Ukoliko mi nađete dokaze da sam se ja mešala u njihovu vezu, priznaću! Možda sam pokušala da flertujem, da ga poljubim u obraz - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

To što ona pominje tetovaže, kad se skida gola gde god stigne, naravno da može da se uoči - branio se Marković.

Mina je pokušala da opravda svog dečka, a Zorica Marković ju je nipodaštavala, tako što je iznele mnoge činjenice zbog kojih smatra da njene reči nemaju težinu.

Jelena je meni prišla i rekla mi je da ga je testirala. Kad smo otišli na nastup, novinar mi je tražio intervju da mu kažem o čemu smo razgovarale i šta mislim o tome. Boli me ku*ac za Jelenu, ne može više niko da me dotakne. Meni je lepo sa Markom, verujem mu sve što mi je rekao. To što je Zorica rekla da je to moja taktika i priča, netačno je. Marko je meni prišao i rekao mi je šta se dogodilo. Mislim da je suvišno da komentarišem - rekla je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je jednoj osobi posle Nove godine rekla da je pokušala da me testira, samim tim je odgovorila na pitanje da je to istina! - dodao je Marko.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ova priča ima smisla! Meni je Jelena rekla da je imala vezu sa mnogo mladim momkom od 18 godina. Postoji velika mogućnost da hoće da se revanšira Mini zbog Đeksona. Marko gleda na sve moguće načine da ostane ovde duže. On nije zaljubljen u Minu, istina je na pola. Mislim da bi vremenom vas dvoje mogli da uđete u vezu - rekla je Zorica.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Jelena Krunić

#Marko Marković

#Mina Vrbaški

#Zorica Marković

'