AKTUELNO

Nije imala lepe reči o reperu!

Zorica Marković i Višnja Petrović pričale su o trenutno najintrigantnijoj temi u Beloj kući, a to je svakako ljubavni torugao između Nenada Aleksića Ša, njegove supruge Ivane Aleksić i Dragane Mitar.

Naime, Višnja je stala u zaštitu popularnog repera, jer joj je postao drag još prve noći kada je ušao u najgledaniji rijaliti "Zadruga 2". Sa druge strane, Zorica nije imala lepe reči na o popularnom reperu, pa je počela da ga ogovara.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam krivicu stavila na njega i to on zna. Ja sam sa njim pričala, rekla sam mu da se ne svađa sa tobom, kad je izgovorio sve one ružne reči, zamolila sam ga da to ne radi, jer mi je drag. Ipak si ti žena koja ima godine i karijeru i zbog svega toga sam mu rekla da je krivica njegova - izjavila je Višnja i dodala
Meni je on iz nekog nepoznatog razloga drag. Ona je ispala isto šmeker što je pristala da dođe.
Ti pričaš neke gluposti, a u žiži si interesovanja. On je čak i loš reper, postoje mnogo bolji reperi, ali nema veze. Ja njemu istinu sve vreme pričam, ali čovek navalio i navalio, jer se usr*o zbog njegove žene, otkrili ga. Ova kuća mu je izašla u susret, jer mu je spasila brak - rekla je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'