AKTUELNO

Kada je posetila "Zadrugu 2", Jasmina Čolak nije imala lepe stavove o Zerini.

Nakon što su nominovani Miki Đuričić i Jovica Putniković i nakon što su u "Zadrugu 2" ove noći ušli novi stanari, Dragana Mitar i Sale Tru, došlo je vreme za pitanja novinara. Jedno od bilo je upućeno i Zerini Hećo.

Foto: RTV Pink

Novinarku u studiju je zanimalo da li je ona sada sigurna o osećanja svog dečka Baneta Čolaka sa kojim se poslednjih dana često svađa. Na početku svog izlaganja Zerina je prvo nahvalila Baneta govoreći kako je on veoma fin prema njoj.

Ja ovde izbegavam da pričam o svojim emocijama. On to zna. Jako je teško iz mene izvući tako te neke stvari. Kada ja počnem da plačem, onda on zna koliko je sati. On je mene takvu prihvatio i ovde su počele da smetaju te neke stvari, tako da imamo probleme. Stalno se svađamo, danas nismo eto... Mnoge stvari koje se dešavaju i taj uticaj naših roditelja, utiču da barem ja imam neki pritisak - rekla je Zerina.

Foto: RTV Pink

Nakon Zerininog izlaganja, ustao je i Bane Čolak kog je novinarka pitala zašto nije poslušao savete njegove majke Jasmine Čolak koja je bila nedavno u "Zadruzi 2" u poseti sinu kom je poručila da ga Zerina ne voli.

Obećao sam mami da ću da šetam, da se smirim i više da jedem, ali i da se neću odvojiti od Zerine, jer ja to ne mogu. Ne mogu da sedim pored jezera, a ona ispred paba i da ne pričamo - rekao je Čolak.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Bane Čolak

'