AKTUELNO

Nije mogao da prećuti ovo.

David Dragojević i Ana Korać imali su idiličnu vezu od samog početka, ali je njihov odnos poljuljala informacija da njegova bivša devojka Aleksandra Subotić i dalje boravi u njegovom porodičnom domu sa svojom ćerkom, iako je on otvoreno rekao da je stavio tačku na priču sa njom.

Koraćeva je od tada promenila svoje ponašanje, a šuškalo se i da neće moći da podnese taj pritisak da se ona vrati u Zadrugu i uđe u ozbiljan konflikt sa njom. Međutim, Davidu je prekipelo to što sve preti da će ga ona ostaviti, pa je osuo paljbu po Aleksandri.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne mogu da utičem na sve ovo što se dešava spolja, šta da ti kažem? Kako da ljudi shvate da te volim? - pitao se David.
Znam, ali ja nemam problem sa tobom, znaš... - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Pokidani su mi živci, neću da si tužna. Ne znam kako neko ne vidi. Da li treba da budem grub i bezobrazan? Kako ne shvata?! I rekao sam sve, ne kapiram! Ja nisam takav, nisam go*no. Sad treba i spolja da me je*u psihički. Dve godine sam ispravljao krive drine, bio sam vređan, ma boli me ku*ac više za to. Neću više da imam stresove. Ona je svesna da će neko preneti informaciju kad - tad. Zbog ovoga neću ni pričati sa njom kad izađem napolje, namerno ovo radi - rekao je David.
Ona to namerno radi, da bi mi ovde ispali jadnici -  dodala je Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, Aleksandra je ostala pri stavu da će ga sačekati u njegovoj kući, jer se nada proširenju porodice i braku sa njim, iako je on javno otkrio da voli drugu devojku. David je tom prilikom naglasio da nije u redu to što i dalje živi sa njegovom majkom i hitno je tražio telefonski poziv.

Kako će se situacija odvijati, preostaje da sačekamo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

#David Dragojević

'