AKTUELNO

Kulićeva nije mogla da podnese to što je učinila zbog Zole.

U toku večeri došlo je do žestoke svađe između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, a sve zbog njenog hvalisanja da ju je Marko Miljković poljubio u obraz i zagrlio.

Foto: TvPink Printscreen

Zola joj je zamerio zbog ovog postupka, a kao prvi razlog naveo je da mu je obećala i zaklela se u svog sina Željka da mu se nikada neće obratiti. S obzirom na to da je Kulićevu povredilo to što joj je spomenuo naslednika, ona je burno odreagovala, a obezbeđenje je bilo u pripravnosti ukoliko bi Miljana napravila korak dalje i pokušala fizički da nasrne na njega.

Zaklela si se u dete da nećeš pričati sa njim! - rekao je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Nemoj da mi spominješ dete! Nemoj da mi spominješ dete! Da li si me čuo?! Hoćeš da završim u zatvoru! Marš! Ne zanimaš me više, marš u pi*ku materinu! - pretila mu je Miljana.
Reći ćeš ti meni ponovo da je bilo u afektu i da nisi htela da sve bude ovako, ali ne znam samo dokle. Ne možeš da me isprovociraš, a ni da me ubiješ - rekao je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvoje su se dugo raspravljali, a onda je njen verenik odlučio da prekine ovu raspravu, pa se vratio u kazino. Međutim, ona je odlučila da uđe u bazen kako bi našla verenički prsten koji je u besu bacila u vodu.

Foto: TvPink Printscreen

Ljuba Pantović ju je ubeđivala da izađe iz bazena i obećala da će prsten naći ujutru, ali je ona ostala pri svom. Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'