AKTUELNO

Rasprava i dalje tinja!

Nakon što je Luna Đogani pred milionskim auditorijumom ispričala sve o testu za trudnoću koji je uradila rano jutros, zadrugari su nastavili da razgovaraju o događajima iz nedelje koja je na izmaku.

Veliki šef poslao je pismo zadrugarima da održe još jedan porodični sastanak u Beloj kući i da iznesu svoja mišljenja o nedelji koja je iza njih. Burna dešavanja koja su se desila, bila su tema ovog sastanka.

Zerina Hećo ustala je da prokomentariše raspravu sa Stanijom Dobrojević, a nakon što je atraktivna zadrugarka čula svoju cimerku, ustala je i žestoko joj odbrusila.

Foto: TvPink Printscreen

Lepi Mića je počeo konflikt i izvređao me na najgori mogući način, tad je krenuo animozitet prema meni, kada sam iznela iskreno mišljene o Dragani Mitar. Sve to što je rekao, meni je bilo teško. Ja imam neke svoje svetinje u životu. Ovde ima ljudi kojima dosta toga nije sveto. Meni možete da govorite i da sam dr*lja i da sam prostituka, ali takve stvari da govorite su dno dna. Prvenstveno što većina vas zna da u početku kada je Stanija pominjala njenu porodicu, oca, ja sam ustala i podržala je. Međutim, ona se sinoć smejala sa devojkama. Desilo se nešto što je u meni probudilo revolt, a toliko sam ovde puta bila izvređana na najgnusnije načine - rekla je Zerina.
Zerina, ti si bolesnica bolesna, ako misliš da sam se na to smejala - ustala je i odbrusila kratko Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Jelena Krunić tokom svog izlaganja isprovocirala je Mariju Kulić i Lazara Čolića Zolu, budući da se njih dvoje ne podnose, a razlog njihovoj netrpeljivosti je Miljana Kulić.

Smatram da nije lepo da je ti bilo čim uslovljavaš i umesto da pokušaš da odnos između majke i ćerke učiniš fleksibilnijim, ti im otežavaš - izjavila je Krunićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ako Miljana bude bila sa ovim čovekom, nikada mu neću skuvati kafu, to je sigurno - odbrusila je Marija.

Zadrugari su nakon njihove rasprave, nastavili da iznose svoja mišljenja o nedelji iza njih, dok se Krunićeva rasplakala jer se prisetila svog oca koji nije više među živima.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LUNA URADILA TEST ZA TRUDNOĆU: Čim je videla rezultate, ustala i javno se obratila porodici! USLEDIO JE ŠOK! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'