AKTUELNO

Žestoka rasprava dojučerašnjih drugarica.

Miljana Kulić i Maca Diskrecija su za vreme današnjeg sastanka razmenile niz uvreda i niskih udaraca. Njih dve su do pre nekoliko dana bile najbolje prijateljice, ali od nedavno se situacija potpuno preokrenula.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana je stala u odbranu Bore Santane koga Diskrecija neumorno proganja i od tad je počeo njihov otvoreni rat.

Boro, ne obraćaj pažnju na nju. Svi znaju da je Senada Nurkić, Diskrecija takva, jedan joj odlazi drugi dolazi u njen krevet. Šta reći za devojku koja ima pesmu "Znam da imaš zvaničnu, a sa mnom je diskretno". Ovome mora da se stane na put. Otišla sam kod Bore kako bi se devojka sklonila od njega. Ona je nebitna. Svi su upućeni šta se desilo sa mnom i sa dotičnim u prethodnom rijalitiju. Nemoj više da je konstatuješ, Boro. Ako ti sedne u krilo imaš pravo da je odgurneš, kao što ju je Žuti odgurnuo sinoć kao najgoru pačauru. Ostalo joj je samo da jaše po njemu. Seksualno opštiš sa njim a ne znaš ni da li ima neku polnu bolest - rekla je Miljana Maci.

Foto: TvPink Printscreen

Ne obraćajte pažnju na ovu naduvanu ćuftu. Ti si napumpana u rijalitiju. Drage devojke kojima sam ja uzor nemojte da dozvolite da vas ovako neko napumpa u rijalitiju, da onda otac neće da prihvati to vaše dete. Ja ne znam ko mi je otac ali makar me nije napravio u rijalitiju. Napolju ima stotinu prostitutki koje makar stavljaju kondom. A što ti nisi ispala poštena? Od čega ćeš da izdržavaš dete? - bockala je Diskrecija trudnicu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SANJA PRELOMILA: Matora i ja ćemo se VERITI KAD BUDEMO IZAŠLE, A ONA ĆE NAM BITI KUMA! (VIDEO)

Takve kao ti završavaju u rupi. Svi su pokušavali da ti pomognu, da te vrate na pravi put, ali tebi nema pomoći. Misliš samo na sebe. Majke puste deci TV, pokažu im Macu i kažu "Ovakva ne smeš da budeš" - odbrusila joj je Kulićeva.

Kako je njihova rasprava izgledala pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Miljana Kulić

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

'