AKTUELNO

Nije se stidela svojih reči.

Na sledećem snimku prikazan je razgovor Dorotee Jovanović sa pojedinim zadrugarkama, u kom je ona svoje bivše prijateljice, Staniju Dobrojević i Maju Marinković nazvala "Bezmozgašicama."

Stanija je bila vidno iznervirana zbog ovakvog ogovaranja, ali nije želela da komentariše situaciju, dok je Dorotea ustala i ponovila sve ono što je izrekla u prikazanom klipu.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ne sećam se kad je ovo tačno bilo, pre dve nedelje, znači pre nego što smo odlučile da su one mrtve za mene i ja za njih. Od tada se ili ne konstatujemo ili imamo korektnu komunikaciju. Ne znam da li sam konkretno pričala o Staniji, ali o nekom iz njihove ekipe sigurno, to mislim, to je moje mišljenje. Ja sam njoj rekla svoje mišljenje u lice, nisam koristila nimalo nežene reči. Ne dozvoljavam da me neko tako perfidno bocka - rekla je Jovanovićeva.
Nemam komentar, stvarno - navela je Stanija kratko, a onda se Dorotea prisetila da ovde ipak nije govorila o Dobrojevićevoj.

Foto: Rijaliti Zadruga

PROČITAJTE JOŠ: SUZANA PRIZNALA DA JE JEDNOM BILA LJUBAVNICA, a onda Miki otkrio od kog datuma su njih dvoje ZVANIČNO U VEZI! (VIDEO)

To je bilo veče kad nisam mogla da dođem do reči od Marije tako da mislim da je reč o Maji. Jeste, o Maji se radilo - zaključila je Doroeta.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Dorotea Jovanović

#Stanija Dobrojević

'