AKTUELNO

Teško joj pao Zerinin odlazak.

Zadrugari su šokirani činjenicom da je Zerina Hećo imala najmanju podršku od strane publike i da je ona napustila Zadrugu. Ona je u suzama ostavila Jelenu Krunić koja je bila sa njom vrlo bliska sve do trenutka kada je Zerina ušla u vezu sa Vladimirom Todorovićem.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Luna Đogani, koja je takođe bila bliska sa Zerinom smatra da je dobro što je Hećova napustila "Zadrugu 2", jer Hećova prema blogerkinim rečima više nije mogla da podnese zatvoren prostor.

Kako nisam znala šta se dešava? Mogla sam da ostanem do kraja uz nju. Ne mogu da verujem. Obećala sam joj da ću biti tu... - jedva je izgovarala Jelena kroz suze, dok ju je Đoganijeva držala u naručju:
Kunem ti se da nije dobro. Dobro je što je izašla. Nije bila dobro. Znaš i sama da je morala da ode. Nije jaka više. Nije za ovo, imala je problema i pre - rekla je Luna kojoj je takođe bilo žao.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nema razloga da se osećaš loše. Ide kući, biće srećna. Spremila se za to. Čeka je život lep. Smiri se. Teško mi je, ali znam da nismo krive, nismo mogle da joj pomognemo - govorila je Luna dok je Jelena i dalje plakala.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Jelena Krunic

#Luna Đogani

'