AKTUELNO

Njegov odlazak joj je teško pao.

Miki Đuričić je pre nekoliko dana svojevoljno napustio najluksuzniji i najgledaniji rijaliti u regionu, "Zadrugu". U Beloj kući je ostala njegova verenica, Nadežda Biljić, kojoj je njegov odlazak pao teže nego što je bilo ko očekivao.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica se odmah posvađala sa nekoliko zadrugara, a onda se povukla u sobu za rehabilitaciju, u kojoj je do tada boravila sa Đuričićem.

Prethodne noći, Biljićeva je porazgovarala sa Ognjenom Amidžićem o minulim događajima, koji su za nju bili veoma stresni.

Foto: TvPink Printscreen

Miki i ja smo stvarno zaljubljeni. Nedostaje mi. Prosto, nije da ću da umrem bez njega, ali mi nedostaje. Ja sam ljuta na njega što je ovo uradio. Mi smo se sviđali jedno drugom, zaljubili smo se, ali on je psihički pao, videlo se da neće moći da izdrži. Verujem da ćemo nastaviti tamo gde smo stali, kada ja budem izašla. On mi je rekao pre nego što je izašao "Ako budem otišao, da znaš da to nema nikakve veze sa nama". Ja sam se promenila u tom smislu jer ne dam više na sebe. Ne mogu više da me z*zaju tako kao pre, prvo zato što je on bio tu i nije dao da se tako priča sa njegovom devojkom, a onda kada je izašao, shvatila sam da ne treba da dajem na sebe - rekla je Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je Ognjenu obrazložila i spornu situaciju sa Banetom Čolakom, koja se desila samo nekoliko sati po Mikijevom izlasku. Podsetimo, tom prilikom su se pevačica i Čolak grlili i bili prisniji nego što se očekivalo.

Svesna sam da nije trebalo da ga pustim da razgovara sa mnom, ali svako zaslužuje drugu šansu. Kada sam prespavala, shvatila sam da ne treba sebi da pripisujem tu konotaciju. On je govorio da sam ja njegova bivša ljubav, to nije lepo, dva sata nakon Mikijevog odlaska - rekla je Biljićeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OVI ZADRUGARI SU MU BILI NAROČITO INSPIRATIVNI: Bane napisao pesmu posvećenu njima, oduševićete se kada je čujete! (VIDEO)

Ono što Nadežda ne zna, jeste Mikijeva izjava koju je dao za najbrži portal u Srbiji Pink.rs. Tom prilikom pčelar iz Kupinova je naglasio da od njihove veze napolju neće biti ništa, da on nije spreman da nastavi svoj život sa Nadeždom kao i da ga je veoma razočarao njen odnos sa Banetom.

Kompletan razgovor Nadežde i Ognjena pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Bane Čolak

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

'