AKTUELNO

Bilo je burno tokom pitanja gledalaca.

Stanovnici hiper-rijaliti programa "Zadruga 2" u noći sa srede na četvrtak odgovaraju na pitanja koja su im postavljali gledaoci na zvaničnoj RTV Pink - Fejsbuk stranici, a koja zadrugarima čita voditelj Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Publika je poručila Mikiju Đuričiću kako želi više da gleda njega u komičnim izdanjima, posle čega je on ispričao kako mu je trenutno najvažniji odnos sa Suzanom Perović. Takođe, Miki je poručio svojoj nekadašnjoj devojci Nadeždi Biljić da zaobiđe Suzanu i njega.

Foto: TV Pink Printscreen

I dalje mi je najvažniji taj odnos sa Suzanom. Meni se u rijalitiju desilo nešto... Pa dobro, ima svega. Uglavnom lepo. U suštini sam srećan i voleo bih to da sačuvam. Makar u odnosu sa Suzanom želim da se ne svađam više sa njom i da tu izgledam normalno u odnosu sa ženom koju volim - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne treba da radimo kao ovo što sam ja uradio večeras sa Nadeždom. Desi se. Ne možeš da se kontrolišeš. Ne možeš kada si emotivno vezan. Mani mene, pusti ti nas! Mi tebe ne uzimamo u usta! - govorio je Miki o Nadeždi.

Inače, Nadežda i Miki imali su ranije noćas žestoku svađu zbog Suzane u toku koje je on polio pevačicu, dok je Biljićeva gađala Đuričića. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Miroslav Miki Đuričić

'