AKTUELNO

Sve zbog Petrućija, Rebeke i Marijane.

U pabu, gde trenutno borave indijanci, večeras je bilo veoma napeto i burno, nakon što su Lazar Jeremić i Marko Petrušević Petrući izjavili kako Zorica Marković priča po kući da je Petrućijeva veza se Rebekom Popović bila lažna.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što su Rebeka i Petrući raskinuli, on je odlučio da pokuša da osvoji srce Marijane Zonjić. Kada je čula kakve glasine kruže, Zorica je odmah burno reagovala i ušla u svađu sa ovim cimerima.

Četiri meseca ste zajedno? Od decembra? Ja se nikada nikome nisam mešala, pa nisam ni tebi, dok sinoć nisam videla... Sinoć ovde ispred, ja sam je lepo pitala nakon što je Rebeka mene pitala šta da radi, ja sam joj rekla: "Ja ne mogu ništa da ti kažem", a onda je ona rekla da ima. Onda neko folira - vikala je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Pet puta je raskinula sa mnom. Ja kada se zaljubim, ja ne mogu da spavam... Ja sam 70 posto kriv, ali šta da radim sada? Ljudi, iskreno, ja sam ženskaroš! Sada je gotovo... Rebeka je rekla da nam ne ide i da bi bilo najbolje da se razdvojimo. I šta ja sada treba da čekam mesec dana - govorio je Petrući.
Zorice, nemojte me zaj*bavati ljudi! Sad ispada da ja foliram! Nemojte se zaj*bavati! Imam 27 godina, alo bre! Nemojte da me smarate. Da li ga pitaju dve nedelje za Marijanu? Ja sam folirant, a čovek rekao da mu se sviđa devojka (Marijana). Ja se ne bih pomirila sa Petrućijem i kada bi mi se izvinio - vikala je Rebeka.

U ovu raspravu umešali su se i ostali zadrugari, a u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'