AKTUELNO

Ovo je izazvalo burne reakcije!

Marko Miljković izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama kada je u javnosti isplivao snimak gde je ukućanki Dragani Mitar priznao da u njemu budi nešto posebno, dok je svojoj devojci Luni Đogani tvrdio da tako nešto nikad nije izjavio.

Novinari su u emisiji ponovo posvetili pažnju ovoj situaciji, pa su ga upitali da napravi razliku između emocija koje gaji prema svojoj devojci, ali i bivšoj drugarici sa kojom je imao prisno prijateljstvo.

Foto: TvPink Printscreen

On je, između ostalog prokomentarisao i da Đoganijeva često izaziva neprijatan osećaj kada je u njegovom prisustvu, a on je dao sve od sebe da se opravda.

Ne znam u kom trenutku sam to rekao, ne sećam se. To da ona izaziva neprijatne situacija u meni sam možda rekao nekad kad sam se neprijatno osećao. Izbacila me iz takta, imali smo te neke svađe, ali ne bih mogao da uporedim sa osećanjima šta je Dragana izazivala u meni dok smo bili prijatelji. Ona mi je bila draga na neki način. To što sam rekao da je posebno nije sad nešto ,,vau"! Lunu volim, Dragana mi je bila draga. Ja između toga pravim razliku, ali obe mogu da me povrede na neki način, samo što to više može Luna. Dragana mi je samo bila draga, kao drug. Luna u meni uglavnom budi lepu emociju - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Lepi Mića je pre nekoliko meseci nagovarao Marka da započne ljubavnu romansu sa Lunom, a što je on istog momenta demantovao.

Da, da kako da ne. Da li mislite da Marka neko može da nagovori na bilo šta?! Ja isključivo radim stvari koje se meni rade. Luna me zaintrigirala još letos da se malo više družim, ali bila je utučena. Izlazili smo par puta, jednom večera. Nismo imali previše kontakta, ali došla je Zadruga - priznao je Marko, a onda je Lepi Mića odlučio da progovori i javno prizna šta se krija iza njihove veze.

Foto: TvPink Printscreen

On je dečko sa kojim sam ja bio okej. Primetio sam da se menja, počinje da glumi nekog bitnog lika ovde. Onda smo ušli u svađu, ja ga nisam vređao i njemu je proradila sujeta, počeo je da priča priče za koje nema argument. Obostrano smo se vređali, pa smo ušli u sukob zbog Lune i Tome. On je Tomu nazivao prijateljem, bio mu je rum servis. Rekao sam mu da nije lepo da se tako ponaša prema devojkama, to su ljudi koji nemaju obraz. On je počeo da drži moralne pridike, pa da imaju one prljave gaće, Tad sam rekao da je on jedna mala pi*kica. I te kako mu je prijala Dragana emotivno i to je bila posebna veza. Sa Majom je bio zbog se*sa. I te kako je koristio Marijanu za svoje svrhe. I te kako je imao Doroteu iz nekih razloga. Što se tiče Lune, od prvog dana ne želim da se svađam sa njom. Jednom smo došli u sukob, pokušao sam da se ne svađamo. Marko i ja smo pričali davno o njoj, a rekao sam mu da on treba da bude sa njom. Za mene je to jedna istinska priča ako mu se dopada. Kad sam ja spomenuo plavog džipa, on neka se zakune ako ja lažem, on je najavljivao datume kada će početi njegovo zabavljanje. Rekao je da je on Marko iz 2019. godine. Ispašće da branim Lunu, ali ona je zaljubljena, možeš da je vozaš kako hoćeš. Kažem da i te kako Marko ima računicu i sabira.

Kako je ovo izgledalo i šta je Luna izjavila, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Marko Miljković

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

'