AKTUELNO

Na sve je spremna zbog ljubavi!

Bivša učesnica prve "Zadruge" Andrijana Radonić dospela je žižu javnosti kada se pojavila pred kamerama ovog najgledanijeg Tv formata, a publici je zapala za oko njena harizma i moralne vrednosti koje je stavljala u prvi plan.

Međutim, ona je naišla na veliku osudu javnosti, ali i svoje porodice kada je uplovila u strasnu vezu sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, koji je prepoznatljiv po svom nemirnom duhu i turbulentnim vezama sa tada aktuelnim učesnicama.

Foto: Pink.rs

Njihovi putevi su se razišli, a mlada pevačica je posle raskida sa Đeksonom i emotivne pauze odlučila da ponovo da šansu ljubavi. Ona je, po svemu sudeći, pronašla novog dečka koji nije ni nalik ovom mladom reperu, a na fotografijama se može primetiti koliko je srećna i zadovoljna.

Mi smo je odmah kontaktirali kako bi nam otkrila detalje svoje nove ljubavne romanse sa izvesnim Mladenom, a ona je kroz smeh otvorila sve karte i priznala nam kako je sve počelo.

Foto: Instagram

Bili smo u nekom drugarskom kontaktu čim se završila Zadruga, ni na kraj pameti mi nije palo da ću bilo kakvu vezu započeti sa njim. Samo smo jednom otišli na piće i od tada smo počeli da se čujemo više nego uobičajeno. Uopšte nisam planirala da ispadne ovako, ali eto, desilo se. Ne želim da ureknem, ali jako sam srećna. Drago mi je što imam takvog muškarca pored sebe i što se konačno pojavio neko ko je vredan i ko zna da razume i ceni - priznala je Andrijana.

Budući da Mlađa nije ni nalik njenom bivšem dečku, upitali smo je zbog čega se dogodio nagli preokret kad su njeni izbori emotivnih partnera u pitanju.

Foto: Pink.rs/Promo

Iskreno, ne bih ga poredila ni sa kim, a pogotovo ne sa ljudima iz prošlosti. Nije nalik nijednom muškarcu sa kojim sam bila, hvala Bogu - rekla je Andrijana.

Upoznao je moju baku, tata mi ništa nije rekao!

S obzirom na to da je njena porodica burno odreagovala kada je Andrijana odlučila da Đeksona predstavi javnosti kao svog emotivnog izabranika, ovoga puta je ispunila očekivanja njenih najbližih, pa je ispričala nešto što će dirnuti mnoge.- Neću pominjati dotičnog. Što se drugog dela pitanja tiče, reći ću samo da smo baš pre neki dan bili u Požegi, upoznao je moju baku. Čim je došlo do toga, onda više ne moram ništa da kažem. Što se tate tiče, pa vidi, prvi put u životu mi apsolutno ništa nije rekao. Čak je prokomentarisao da prvi put pored sebe imam pravog muškarca, koji zna da me učini srećnom. Jer čim on to vidi, to i jesam.

Za dugu i srećnu vezu potrebno je korigovati i menjati stare navike, a Andrijana nam je priznala da li je to zaista recept za sreću, pa se osvrnula na roditeljstvo u kojem bi se sa njim vrlo rado ostvarila.

Foto: Printscreen Youtube

- Nisam morala ničega da se odreknem. Prihvatio me je onakvu kakva jesam, moj posao, moj život, kao i ja njegove životne navike i obaveze. Jako mi je bitno što je siguran i ima poverenja u mene, razume posao kojim se bavim, a složićeš se, da je danas to jako teško za muškarca. Ustvari, lažem, odrekla sam se svog ponedeljka da posle radnog vikenda idem gde mi je volja,  jer svaki put kada radim jedva čekam da se vratim kući da ga vidim. Pazi, ako me bude čuvao, mazio i pazio kao do sada, necu imati razloga da se brinem hoću li ili ne, deca će doći sama po sebi. A volela bih da sve to bude tako - kaže Andrijana.

Radonićeva je jasno stavila do znanja šta nikada ne bi oprostila, iako smatra da je pored ljubavi koju joj pruža još uvek rano da razmišlja o tome.

- Kakvo pitanje usred zaljubljenosti (smeh)! Sad bih mu sve oprostila... Šalim se, ne bih. Kada bi postao sve suprotno od ovoga što je sad. Laž, izdaju i nepoštovanje - rekla je za kraj Andrijana.

K.Ristić

#Andrijana Radonjić

'