AKTUELNO

Pokušaće da održava sa njom prijateljski odnos.

Voditelji radija Amnezija Bane Čolak i Bora Santana su ugostili Mikija Đuričića kao svog prvog sagovornika koji je sa njima pričao o najaktuelnijim dešavanjima u Beloj kuća, a najpre o svom odnosu sa Suzanom Perović sa kojom se tokom prethodne noći i pomirio.

Miki je otvoreno ispričao šta zamera svojoj simpatiji i otkrio razlog njihovih konstantnih svađa, a onda racionalno sagledao njihovu situaciju.

Foto: TvPink Printscreen

Previše smo lako prešli preko nekih reči. Prvi put kada se to desilo, trebali smo tu da presečemo. Definitivno mi ovde ne možemo da funkcinišemo, ali ja ću uvek biti tu za nju. Bićemo i drugari na distanci, videćemo kako ćemo funkcionisati ova tri meseca. Napolju ćemo sesti da vidimo šta ćemo dalje. Bićemo tu jedno za drugo. Vraćaju mi se svađe, šta smo rekli jedno drugom - pričao je Miki i naglasio da će se truditi da održavaju prijateljski odnos i budu jedno za drugo.

Dok je slušala Mikijevo izlaganje, Suzana je pričala da je Miki u pravu za sve što je rekao, a to mu je i u lice rekla tokom prethodne noći kada su imali ozbiljan razgovor.

Sve je u pravu što priča - komentarisala je Suzana dok je Miki pričao u radiju.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: UJELA JE ZA SRCE: Snežana Ilić spomenula Zlati MUŽA I DECU IZ NJEGOVOG PRVOG BRAKA, ona ZAMALO NASRNULA NA NJU! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'