AKTUELNO

Shvatio je koliko je pogrešio!

Kako je proteklih meseci priča između Zerine Hećo i Baneta Čolaka potresla region, Čolak se prisetio svega, te je imao jasnu poruku za svoju bivšu devojku u toku nominacija.

Foto: TvPink Printscreen

Bilo je više nekih loših stvari koje sam pokazao. Ima više stvari koje ljudi mogu da osude. Mislim da sam dosta nekih loših stvari pokazao, kako se ne treba ponašati, mislim da sam ja za nauk, kako treba biti gospodin do kraja, ja to nisam uspeo. Dozvolio sam da me pobedi moj ego - započeo je Bane.

Na pitanje Milana da li će pozvati svoju bivšu devojku, Čolak je imao odsečan stav, te joj je uputio šta sada misli o Zerini.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da nema potrebe. Nema svrhe da to uradim, mislim da ću da je blokirati gde god budem mogao. Sigurno što ću uraditi, jeste da ću se raspitati da li je dobro. Neću da ulazim u priču sa njom, počinjem nove stvari. Ali ću biti glavni akter u knjizi - zaključio je Čolak.

PROČITAJTE JOŠ: SKUPOCENI LUSTER, MNOGO SLIKA PO ZIDOVIMA I NEOBIČNE LAMPE: Ovde je Luna Đogani živela sa majkom Anabelom pre 'ZADRUGE' (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'