AKTUELNO

Bez dlake na jeziku otkrila je sve!

Jedna od najtraženijih učesnica rijalitija "Zadruga 2" Aleksandra Subotić stigla je u studio u Šimanovcima! Ona je spremna za povratak u Belu kuću, gde će posle nekoliko meseci videti svog bivšeg dečka Davida Dragojevića koji ju je ostavio čim je u januaru napustila takmičenje.

Ona je u razgovoru sa voditeljkom Dušicom Jakovljević otkrila i kako se oseća, a na pitanje da li je očekivala da će joj David na ovakav način okrenuti leđa, ona je imala i više nego konkretan odgovor.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, nisam mogla da sanjam. Ja jesam dramila unutra i jesam svašta radila, ali sve iz straha. Ali, ne zbog Ane. Nisam se osećala ugroženo sa njene strane, samo sam osećala da će se nešto loše desiti. Ja sam sve neke nade položila u njega. Ja kad sam izlazila rekla sam mu da krene sa mnom, on nije hteo. Već su trebale neke stvari da budu jasne, a nisu. Ja bih za ljubav uradila sve, bez obzira na kaznu. Smatram da se u životu rešiti sve. Svi smo mi svesni koliko ova kuća prilika pruža. Ja sam mlada i mi ne gledamo realnost. On je kao patio i plakao - rekla je Aleksandra.

U poslednjih nekoliko dana Dragojević je bio vidno nervozan i često uplakan, a gledaoci su imali priliku da vide i da mu najviše prija samoća. Međutim, mnogi su komentarisali i da je plakao zbog sumnje da će se Aleksandra vratiti u Belu kuću.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam u početku mislila da je plakao zbog tuge, jer mu nedostaje neko. Sada plače, jer zna koliko laže. Toliko je postao jedna ogavna osoba koju ja ne prepoznajem. Postao mi je ljudski odron i dno dna. Ja ne znam kako neko može da laže i da živi sa tobom - rekla je Aleksandra.

Iako je on pred svima otkrio da je veza kao i veridba sa njom bila lažna, Subotićeva je ovom prilikom otkrila i činjenice zbog kojih će se mnogi zapitati da li je David iskren i koliko.

Foto: TvPink Printscreen

Za mene je to bilo pravo. Verovala sam da je prava veridba. Ja sam neke stvari naknadno saznala. Ja sam izašla na tri dana, desile su mi se neke najlepše stvari. Mene je čovek koga sam ja volela najviše na svetu pitao da li ću biti uz njega do kraja života, kad smo ulazili u "Zadrugu". U rijalitiju ljudi mogu da misle da je to lažno, ali stvarni svet i lažna veridba ti nije ni na kraj pameti. Pravda se za stvari koje je radio. Pokušava da opravda sebe, da opere svoju dušu pred Bogom - zaključila je Subotićeva.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovoga teksta.

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

'